• Skriptin nimi:

    Kerää palautetta

  • Soveltuu:

    Suurille ja pienille ryhmille

  • Työkalu:

    Flinga Wall

  • Name
  • #6 Kerää palautetta

Palautteen kerääminen on tärkeä prosessi sekä tilaisuuden pitäjälle, että myös osallistujille. Se mahdollistaa toiminnan kehittämisen sekä hyvän tavan osallistujien reflektoida tilaisuudessa opittuja asioita. Flinga Wall tarjoaa tähän ketterän työkalun.

Mieti huolella millainen palaute auttaa sinua kehittämään toimintaa parhaite, sekä miten palautteen annosta olisi eniten hyötyä myös osallistujille.

Tee näin:

1. Avaa Flinga ja luo uusi Flinga Wall. 

2. Avaa Flinga-taulun vasemman yläkulman valikosta kohta session settings 

3. Valitse osallistujille sopiva vastausväri(t). Jos haluat myös että osallistujat voivat tykätä-toistensa kommenteista jätä ruksi Likes -kohtaan. Paina tämän jälkeen Update-nappia


Name

4. Kirjoita message-kenttään kysymyksesi. Hyödynnä värejä eri kysymyksille. Esimerkiksi: Vihreällä: Mainitse yksi uusi asia minkä opit tänään? Mustalla: Kerro miten voisimme kehittää tilaisuuttamme paremmaksi? Jos haluat hyödyntää tykkäys-toimintoa, niin kannusta osallistujia tykkäämään myös muiden kommenteista ja palautteesta.

5. Tilaisuuden jälkeen kerää palaute talteen Flingan export-työkalulla, jonka löydät vasemmalta avautuvasta valikosta kohdasta Export session.

6. Luo Flinga Wall -sessio mielellään jo ennen tilaisuutta. Jaa taulun linkki/avain osallistujille ja pyydä heitä kirjautumaan luomaasi Flingaan. Flinga luo sessiolle avainkoodin (esim. SNBMCE) jonka avulla osallistujat pääsevät kirjautumaan sessioon. Helppo tapa jakaa linkki sähköisen ympäristön kautta on kopioida Flinga -taulun nettiosoite (esim. https://edu.flinga.fi/s/SNBMCE) selaimen osoiteriviltä ja jakaa se suoraan osallistujille. 

Name

Kolme helppoa tapaa jakaa linkki: 1. Suora URL-osoite 2. Avainkoodi 3. QR-koodi. Vasemalla näkyy Flinga-session liittymistiedot ja oikealla osallistujien kirjautumisnäkymä.